آقايان بجاي مقابله به مثل در مقابل قانون اخير آمريکا عليه ايران، توجيهگر شدهاند و ميگويند طرف نامه نوشته و قرار شده با هم کاري نداشته باشيم!
به گزارش
سلام لردگان؛ به نقل از
راه دانا؛ صبح امروز همايش «بررسي خسارتها و پيامدهاي فتنه 88» با حضور جمعي از استادان بسيجي در مرکز همايشهاي بين المللي صدا و سيما برگزار شد.
سردار محمدرضا نقدي رئيس سازمان بسيج مستضعفين در اين همايش علمي گفت: جبران برخي خسارتهاي فتنه 88 سالها طول ميکشد، مانند ضربهاي که به فرهنگ عمومي درباره انتخابات وارد شد، در فرهنگ عمومي ما انتخابات براي خدمتگذاري بود، اما اين فرهنگ را تغيير دادند و گفتند انتخابات براي کسب قدرت است و بايد بجاي دولت خدمتگذار، دولت قدرتمدار سرکار بيايد حتي با خونريزي و جنگ.
وي خدشه به امانت داري نظام، خدشه به اعتبار بين المللي نظام، متزلزل کردن جبهه مقاومت، حرمت شکني از مقدسات، تغيير روند پيروزيهاي انقلاب در مقابل استکبار به قرار گرفتن در چالش مقابل آن و اميد دادن به دشمن را از خسارات جبران ناپذير ديگر فتنه 88 عنوان کرد.
نقدي ادامه داد: آقايان بجاي مقابله به مثل در مقابل قانون اخير آمريکا عليه ايران، توجيهگر شدهاند و ميگويند طرف نامه نوشته و قرار شده با هم کاري نداشته باشيم.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين خاطرنشان کرد: عدهاي که بخاطر انقلاب به جايي رسيدهاند، امروز ميگويند انقلاب براي ما است و ما بايد در رأس باشيم، مردم حق انتخاب دارند به شرطي که ما را انتخاب کنند، کساني که با غارت بيت المال به جايي رسيدهاند، تمام تلاش خود را ميکنند که قدرت را از دست ندهند و به خاطر اينکه پايگاه مردمي ندارند، به قدرت خارجي تکيه ميکنند و ميگويند ما بايد رابطه مان را با آمريکا بهتر کنيم، در فتنه 88 اين دو طيف همديگر را پيدا کردند، امروز هم همين خطر وجود دارد.
سردار نقدي با بيان اينکه برخي متقلبانه از ارزش هاي انقلاب و امام(ره) ميگويند اما کمترين اعتقادي به آن ندارند، خطاب به اين افراد گفت: اگر امام(ره) را قبول نداريد به صراحت بگوييد که اصول او را قبول نداريد، نه اينکه به دروغ بگوييد ياور امام هستيد.
وي با طرح اين سوال که چگونه است سردمدار سازشگري با آمريکا دم از راه امام(ره) ميزند، افزود: خطر اصلي، خطر اشرافيت گرايي، چپاول بيت المال توسط عده اي است که مي خواهند هميشه در قدرت باشند.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين با اشاره به فتنه 88 گفت: اگر با سلامت از انتخابات آن سال عبور ميکرديم، مشارکت 85 درصدي مردم براي هميشه جهان استکبار مدعي دموکراسي را خفه مي کرد.
نقدي ادامه داد: در انتخابات 88 سرمايه عظيمي براي نظام کسب شد و بزرگترين خيانت فتنه گران، آتش زدن اين سرمايه عظيم بود.
سراج : قطعنامه ۱۹۲۹ پاداش آمريکا به فتنه گران بود/ کليد واژه فتنه جديد «شوراي رهبري» است
رضا سراج کارشناس مسائل استراتژيک با حضور در همايش علمي «بررسي خسارتها و پيامدهاي فتنه 88» که به همت سازمان بسيج اساتيد در مرکز همايشهاي سازمان صدا و سيما برگزار شد اظهار داشت: اولين اثري که فتنه 88 براي کشور ما داشت فرصت سوزي بود. انتخابات 88 ميتوانست نفوذ ايران را در منطقه با سرعت بيشتري گسترش دهد. چرا که ما در سال 84 که گفتمان انقلاب در حاکميت مستقر شد تاثيرگذاري آن را بر پيرامون مشاهده کرديم.
وي با اشاره به اهداف آمريکا در خصوص مقابله با انقلاب اسلامي گفت: آمريکا در انتخابات مجلس هشتم متوجه شد رويکرد مردممان در چارچوب گفتمان انقلاب يک رويکرد تثبيت شده است و اينکه مردم همچنان پاي گفتمان انقلاب خود ايستادهاند. به همين خاطر آمريکاييها از پيروزي در انتخابات 88 مايوس شدند.
اين کارشناس مسائل استراتژيک با اشاره به طراحي آمريکا براي ايجاد فتنه دو سال قبل از انتخابات سال 88 گفت: در آن زمان رئيس جمهور وقت آمريکا طرحي را براي بي ثبات سازي در ايران ابلاغ کرد و جريان فتنه گر داخلي نيز بازيگر اين بازي طراحي شده آمريکا شد و آن فرصت سوزي شکل گرفت.
سراج تصريح کرد: از جمله آثار منفي و تبعات فتنه 88 به حاشيه راندن بالاترين حد نصاب مشارکت،اعتماد زدايي نسبت به بخشي از مردم، دو قطبي سازي در کشور، به چالش کشيدن مردم سالاري ديني و اقدامات کف خياباني بود.
وي با بيان اينکه آمريکاييها توانستند از طريق فتنه گران بازي را به نفع خود برگردانند گفت: ما ميتوانستيم با تعاملي که با اقتصاد جهاني بعد از انتخابات انجام دهيم شتابي به اقتصادمان بدهيم اما فتنه گران در سال 88 مانع آن شدند و با ثبات زدايي در ايران اجماع جهاني عليه ايران را ممکن کردند. فتنه گران بيشترين کمک را به دشمنان ما براي تغيير ريل تحريمها از نوع خلع سلاح به تحريمهاي هوشمند انجام دادند. حال اين افراد امروز ادعاي حق الناس بودن حق مردم را دارند.
سراج تصريح کرد: اين فتنه گران در اتاق فکر خود اين برنامه را چيده بودند که تظاهرات را به شهرستانها بکشانند و اين کار را تا يک ماه به طول بکشد تا رهبري مجبور شوند حکميت را بپذيرد و چون اين اقدامشان شکست خورد محسن مخملباف را به عنوان واسطه به واشنگتن فرستادند که اين فرد نيز حريمهاي هدفمند اقتصادي را از جانب فتنه گران به آمريکا پيشنهاد داد.
اين کارشناس مسائل استراتژيک تاکيد کرد: خبر اين سفر و محتواي اين سفر را روزنامه آمريکايي وال استريت ژورنال فاش کرد. اين اقدامات فتنه گران نقطه مقابل فرصتهايي بود که ما ميتوانستيم از انتخابات 88 بدست آوريم. تحريمهاي امروز به برکت حضور فتنه گران در خيابان و کمک به اجماع جهاني عليه ما است. آمريکا پاداش فتنه گران را با قطعنامه 1929 داد و اين تحريمها محصول دسترنج فتنه گران بود.
وي با اشاره به هدف دشمن از اجراي تحريمها گفت: تضعيف اقتصاد ملي ايران،ترويج انگاره ناکارآمدي گفتمان انقلاب و ترديد نسبت به نيروهاي انقلاب برنامه دشمن در راستاي اجراي تحريمها بود و از تغير نگرش مردم ايران به دنبال اين بود که يا شورشي در ايران به وجود آيد يا ميانه روها به قدرت برسند که سناريوي دوم شکل گرفت.
سراج در همين خصوص اظهار داشت: امريکاييها در ادامه اهداف خود به دنبال اين بودند که در بين مسئولين ايراني اشتباه محاسباتي ايجاد کنند و اينگونه وانمود کنند که کليد حل مشکلات رابطه با آمريکاست و مردم نيز اين را مطالبه کنند و با سر کار بودن جريان تغيير در حاکميت ايران، پروژه تغيير رفتار ايران را دنبال کنند.
اين کارشناس مسائل استراتژيک تصريح کرد: در اين بين مقام معظم رهبري در يک بازي هوشمندانه و در چارچوب نرمش قهرمانانه سناريوي آمريکا را خنثي کرد و شکاف ملي که امريکا به دنبال ايجاد ان بود را به همگرايي تبديل کرد.
سراج با بيان اينکه آمريکاييها خيلي زودتر به دنبال نتيجه دادن اهدافشان توسط جريان تغيير در ايران بودند گفت: آمريکايي ها ميگفتند کمتر از دو سال نتيجه دلخواهمان را از جريان تغيير خواهيم گرفت. از اينکه رهبري ايران را مجبور به پذيرش خواستههاي جريان تغيير خواهيم کرد و در نتيجه رفتار ايران تغيير خواهد کرد.
وي با اشاره به سناريوي آمريکا براي مهار چين و روسيه گفت: آمريکا به دنبال اين بود که منطقه غرب آسيا را به بازيگران منطقهاي واگذار کند روسيه را نيز مشغول اوکراين کند و در کنار آن چين را نيز مهار کند که در اين خصوص اشتباهات محاسباتي متعددي انجام داد.
سراج اضافه کرد: در خلا حضور آمريکا در منطقه جمهوري اسلامي وارد معادلات شد و خلا حضور آمريکاييها را پر کرد. روسيه نيز به منازعات منطقهاي وارد شد. در حقيقت اين تدبير مقام معظم رهبري بود که روسيه را وارد اين موضوع کرد و در حقيقت ايران ناجي روسها شد و به آنان کمک کرد و به همين خاطر است که روسيه وارد معادلات منطقهاي شد.
وي با بيان اينکه اين تغييرات به آمريکا فهماند کل حفظ موجوديت نظم منطقهاي در تهران است گفت: بر همين اساس است که آمريکا تمام تمرکز خود را بر روي انتخابات پيش روي من گذاشته است. البته متاسفانه همانند فتنه 88 فتنه گران داخل کشور اين بار پرروتر و جسورانهتر دارند به بازي آمريکاييها کمک ميکنند.
اين کارشناس مسائل استراتژيک با بيان اينکه در فتنه جديد ساختار حاکميت هدف نيست گفت: بلکه هدف اصلي فتنه جديد نشانه گرفتن ايده حاکميت و جايگاه رهبري است. کليد واژه آن نيز نظارت بر رهبري و شوراي رهبري است.
وي در ادامه با اشاره به دو سناريوي آمريکا براي انتخابات پيش روي ايران گفت: آمريکا در انتخابات پيش روي ايران به دنبال توسعه نفوذ در حاکميت ايران و ناامن سازي داخلي است همان طور که در فتنه 88 تقلب اسم رمز بود امروز نيز فتنه گران براي فتنه جديدشان نشانه گذاري ميکنند از اينکه اگر جريان متبوعشان رأي نياورد ناامنيهاي منطقه به ايران هم وارد ميشود.
سراج با اشاره به تحريمهاي جديد آمريکا عليه ايران به بهانه موشکي، حقوق بشر و تروريسم گفت: آمريکا هم براي توسعه نفوذ خود و نا امني در ايران به تحريم نياز دارد و اصلا هم به وعده و وعيدهايي که داده اهميت نميدهد. اگر آمريکا به توسعه نفوذ در حاکميت ايران برسد نسل جديد تحريمها را شکل خواهد داد و از طريق جريان نفوذ در ايران اين را بيان ميکند که برجام تصويب شده اما برخي اقدامات حاکميت نميگذارد تحريمها لغو شود.
اين کارشناس مسائل استراتژيک در همين خصوص نيز ميگويند دواي درد اين است که رهبري مشورت پذير و نظارت پذير شود و از طريق نفوذ و تحريم به دنبال اين خواهند بود که نرمش رهبري بيشتر شود.
وي در پايان تصريح کرد: همان طور که مقام معظم رهبري فرمودند جنگ نرمي به صورت همه جانبه و نظم يافته عليه ما در جريان است که بخشي از اين جنگ نرم عليه افکار عمومي است که البته پايه آن تحريم است. برخي در داخل نيز در قرارگاههاي فتنه گريشان بحران حقانيت در داخل را ايجاد ميکنند. جريان نفاق جديد درونش افراد وجيهي دارد که براي مقابله با آن بايد آگاه باشيم.
انتهاي پيام